sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Partikkeleita saniaistestillä ja tilanne katsaus.

Selvä ero eiliseen, vai mitä? Eilen tikutin oviksenkin ja mielestäni se näytti haaleaa plussaa. Eilen myöskin valkovuoto oli "hiljalleen hedelmäiseksi muuttuvaa". Tämä sylki on otettu aamulla ja katsottu tunti näytteen oton jälkeen (10x), jotta sylki on ehtinyt kunnolla kuivumaan.

Mielestäni en voi luottaa lämpötiloihini, koska joko ne näyttävät imetyksen takia mitä sattuu tai sitten sen takia että heräilen vauvan kanssa monta kertaa yössä, enkä ikinä ennätä nukkua sitä vaadittua kolmea tuntia ennen lämmön mittaamista.

Olen 22-vuotias, perusterve ja yhdeksän kuukautisen lapsen äiti. Imetän kaksi-kolme kertaa päivässä, sekä satunnaisia kertoja yöllä. Yöimetykset ovat tosin lähinnä tissillä roikkumisia, ei niinkään syömistä. Kuukautiseni alkoivat vauvan ollessa 3,5kk ja kiertoni on ollut siitä asti 19 päivää, eli olen kärsinyt menkoista 15päivän välein. Luteaalinen vaihe on toivottoman lyhyt  (4pv), mikäli edes ovulaatio oikeasti tapahtuu. Normaalisti luteaalisen vaiheen kuuluisi olla yli 12 päivää. Ennen raskautta menkkani olivat todella epäsäännölliset (kp 30-70...). Toivon menkkojeni normaalisoituvan viimeistään sitten kun lopetan imetyksen.  Tällä hetkellä käytän hedelmällisten päivien tunnistusta vain ja ainoastaan ehkäisy mielessä.

Tämän kuun kiertoni näyttää tältä (kp 18 menossa, enkä vuoda vieläkään!):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti