keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ei vieläkään

niitä menkkoja, jotka ovat alkaneet yleensä kp 17-20. Nyt on menossa jo kp 34.

2 kommenttia:

  1. Hei Lyylimus! Tiedän että odottelut on tuskastuttavaa...

    Jos ei pian ala kuulua, ovulaatio ei selvästi vielä keholta onnistunut vaikka moni merkki siihen viittasikin - jos ovulaatio tapahtui, tänään olisi 15 päivä ovulaation jälkeen, eli kannattaa odotella alkavaksi vielä ylihuomiseen ennen kuin tekee johtopäätöksiä (sillä normaali luteaalivaiheen vaihteluväli 10-16 päivää). Nyt myös lämmöt näyttivät tasaisemmilta, tosin hyvin samoissa arvoissa kuin alkukierrosta, mikä viittaisi siihen että ovulaatio ei välttämättä tapahtunut (tosin alkukierron luvut heittävät sen verran että niistä on vaikea tehdä päätelmiä).

    Imettämisen aikana voi kulua monta kuukautta ennen kuin kierto tasaantuu - mutta ehkäpä on parempi, että menkat on harvemmin kuin parin viikon välein, nauti! :)

    Niin tietysti yksi vaihtoehto on se että olet raskaana, jos siihen on mahdollisuus.

    Jos ovulaatio ei tosiaan vielä tapahtunut, ja jos ovulaatiomikroskoopin käyttö ei tuntunut liian raskaalta, ehkäpä sitä kannattaisi käyttää ainakin kahden päivän välein nähdäkseen, josko keho onnistuisi ovuloimaan vielä tässä kierrossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon tosiaan että ovulaatio oli tuolloin. Ehkäisymme on meinaan ollut vähän huolimatonta kyseisen ajankohdan jälkeen...

      Tietty raskauskin on mahdollinen ja lääkärikin sitä epäili, kun kiertoni on niin omituinen. Toisaalta samainen lääkäri kokeili kohtua ja totesi että ei se ainakaan tunnu siltä että kukaan sielä majailisi. Tosin tämä oli lähes 2kk sitten ja lääkärikin testin tekemistä suositteli. En vain osannut ottaa sitä kehotusta vakavasti, koska mulla ei ole mitään oireita raskaudesta.
      Mutta onhan ne jotkut vasta synnyttäessään huomanneet että vauva on tulossa ;). Jotenkin vaan yhden(kin) raskauden kokemuksella jo luulisi tietävänsä mitä oireita odottaa. Noh, onhan joka raskaus erilainen.

      Pitänee vielä malttaa hetki odottaa ja tehdä sitten raskaustesti... Ja eipä kai siitä mikroskoopin tarkkailusta tosiaan haittaakaan olisi, vaikka mielelläni keskittäisin sen vain ovulaation lähelle, jotta mielenkiinto siihen hommaan säilyisi...

      Poista