perjantai 25. toukokuuta 2012

Ihmettelyitä ja ilmoitusluontoinen asia

Miksi mulla on niin pirun pitkä luteaalivaihe? Mikä hormoni sen aiheuttaa ja miksi? Vai onko vitamiinin puutos?

Luin jostain että B12 vitamiini auttaisi pitkään kestäviin ja runsaisiin menkkoihin. Tästäpä innostuneena nappasin purkista B-vitamiinia. Kokeilin sitä pari päivää, mutta kumpanakin päivänä pissa muuttui kirkkaan keltaiseksi, joka on käsittääkseni merkki siitä että virtsa on täynnä kuona-aineita, eli maksalla on töitä. Tästä voi mun tietojeni mukaan pitkällä aikavälillä seurata mm. virtsakiviä. Eli B-vitamiinin syöntini loppui siihen. 

FF näytti vielä muutama päivä sitten ovulaatio ajankohdan punaisella viivalla, mutta nyt viiva on hävinnyt jonnekkin. Miksiköhän?

Tästä kierrosta kaavailen myös pitkää. Luulen että menkat alkavat siinä 5.6 paikkeilla, jos viime kiertoa on uskomista. Viime kiertohan oli ensimmäinen "kunnon kierto" synnytyksen jälkeen.

Ja se ilmoitusasia: kakkonen olisi nyt tervetullut :). Luulen että siinäkin asiassa menee ainakin se vuosi ennen kuin olen edes raskaana. Positiivistä sinällään, sillä sinä aikana ehdin saada muutaman asian alta pois. Jos ykköstä ei olisi tehty niin kauaa (1v 2kk), niin emme vielä alkaisi edes yrittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti